Sgmt

Sgmt

Monday, 24 August 2015

RooM DecO =)

I dunno wat has gotten into me so suddenly that make me sooo rajin to deco my room.  Previously masa kawin I use a tabir dekat kepala katilsaje je nak naikkan mood bilik pengantin konon…but I tell u..punye la payah nak pasang tabir tu..=P

Lelame rasa semak lak bila tgk bilik banyak sangat langsir hoho..seriously ppl like me change rapidly..so  I pun terpikir nak deco kepala katil…but at that time xde pun specific plan nak deco mcmana..kira masa tu niat je la..buatnye x =P..tapi yg penting xmo membazir..aku kan kedekut ckit lol

Tetiba one day masa g GM Klang...ada plak idea nak deco gune sticker (since wallpaper mahal =P) i buy 6 stickers..kat GM ni makin byk beli makin murah...so masa tu beli 6 keping total RM21 je..so per piece plus minus RM3.5....actually nak deco ckit je..but better buy extra as back up la..mana tau koyak ke..salah tampal ke apa ke..

Next i encounter pulak dengan kedai frame ni...haaa then dapat lak idea why not gantung gambar kawin kan? so i choose this one..harga dalam RM35 je..cantik!
Da kawen dah x bole dah nak pilih frame pelik2 heee
Haaa so total dalam RM56 je..sampai je rumah i immediately deco the room..baju pun x salin..excited punye pasal =P..husband pun malas nak kacau my extreme level of excitement..rilex je dia main game depan tv =P..

Seriously mandi peluh siapkan deco ni n after abt 2 hours..this is the end result .......

What do u think? cantik x??? i love dandelion sooooo muchh....heee seriuosly rasa lain sgt bilik bila dah siap...nak tukar kerja jadi designer la mcm ni huhu ok bye! (~^_^~)

No comments:

Post a Comment